Hoofdgerechten
|
|
Wienerschnitzel of karbonade |
|
Schnitzels of karbonade keuze met… |
|
• Champignons en ui |
|
• Zigeunersaus of jagersaus of champignonroomsaus |
|
• ’n Tip (spek, geb. ei) |
|
• Boerengarnituur (aardappels, groente, ui, spek, champignons) |
|
Cordon bleu |
|
Varkenshaas met champignonroomsaus |
|
Biefstuk met kruidenboter |
|
Biefstuk met champignons en ui |
|
Rib-eye 300gr met kruidenboter |
|
T-Bone 500gr met kruidenboter |
|
Ossehaaspuntjes met stroganoff |
|
Spareribs |
|
Saté van de haas |
|
Mixed grill |
|
Burger 'n Tip |
|
Kipfilet met pestosaus |
|
Gebakken zalm met witte wijnsaus op tagliatelle |
|
Portie bami/nasi met gebakken ei en kipsaté |
|
|
|
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met patat, gebakken aardappels en salade/plateservice |
Extra schaaltje groente/salade/aardappels/patat/appelmoes |
|
|
|
Vegatarisch
|
|
Groentewrap |
|
Maaltijdsalade met lauwwarme groente, noten en ei |
|