Maaltijdservice

Met onze maaltijdservice is het mogelijk om 6 dagen per week een warme maaltijd bij u thuis te laten bezorgen. Wij hanteren een gevarieerde menucycles met diverse soorten aardappelen, groente en vlees, stamppotten, pasta’s.

Door het antwoordformulier (PDF) in te vullen kunt u aangeven op welke dagen u gebruik wenst te maken van de maaltijdservice:

  • Tussen de middag zal de bezorgtijd tussen 12.00 uur en 12.30 uur zijn.
  • Het avondeten zal tussen 17.00 uur en 17.30 worden bezorgd. Op zaterdag heeft u de mogelijkheid om een extra maaltijd te laten bezorgen die u op zondag op kunt warmen.

Tevens is het mogelijk de maaltijd bij ons af te halen op een afgesproken tijdstip of om de maaltijd in ons eetcafé te nuttigen. De prijs voor een hoofdmaaltijd is €8,00. Wilt soep en/of een toetje bij de maaltijd dan betaald u hiervoor €1,00 per voor-/nagerecht.

Indien u wekelijks gebruik maakt van de maaltijd service betaald u maandelijks achteraf d.m.v. een factuur. Bij incidenteel gebruik betaald u contant bij levering. Maaltijden die niet 24 uur van tevoren worden afgezegd worden in rekening gebracht.