Kerstwandeling

Onze teleurstelling is groot… Naar aanleiding van de persconferentie kan onze Kerstwandeling niet door gaan. Bijna alle voorbereidingen zijn klaar maar het mag helaas niet zo zijn. De maatregelen zijn te beperkt geworden om nog een leuke beleving te kunnen bieden. Ons eetcafé moet de deuren weer sluiten tot 14 januari.

Het afhalen of laten bezorgen van menu’s uit onze keuken of diverse buffetten is op Tweede Kerstdag wel mogelijk!! Bestellen kan tot donderdagavond 23 december 20.00u.

We wensen u en jullie fijne feestdagen en we hopen dat we elkaar in 2022 weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze wandeling op Tweede Kerstdag. Tijdens de sfeervolle wandeling kun je genieten van een aantal heerlijke gerechten en zijn er een aantal leuke activiteiten. Voor kinderen van 6 – 12 jaar hebben we een speciaal menu en is er een leuke speurtocht onderweg.

Zou je onderstaande gegevens in willen vullen. Graag niet meer dan vier personen per formulier invullen, mocht u gezelschap groter zijn dan vier personen reserveer dan nog eenzelfde tijdslot. Als deze niet beschikbaar is kunt u telefonisch contact met ons opnemen (0546-697160 / 06-22030237). Allergieën of dieetwensen kunnen aangeven worden bij opmerkingen. Nadat alle gegevens zijn ingevuld nemen wij binnen 24 uur contact met je op waarbij wij ook een betaalverzoek versturen. De reservering is definitief na betaling van het betaalverzoek. Alvast bedankt. Wij kijken ernaar uit om jou en je wandelgezelschap te mogen ontvangen op Tweede Kerstdag. Geef je op!