Agenda

Regelmatig organiseren wij leuke activiteiten en optredens in ons café, zoals een darttoernooi en ‘mijn café, jouw café’. Hieronder vind je een overzicht van de evenementen voor de komende tijd.

 • vr
  29
  dec
  2023
  13:00Evenementenweide Daarle

  In de grote feesttent op de evenementenweide aan de Nieuwstadweg  in Daarle, wordt op vrijdag 29 december een groot Dartstoernooi georganiseerd. De organisatie is in handen van de dartsvereniging van Café ‘n Tip. 150 darters waaronder een aantal grote namen zullen het deze dag tegen elkaar opnemen. Geef je op via de ticketshop of facebook ‘n Tip.

   

 • za
  30
  dec
  2023
  20:00Evenementenweide Daarle

  Zaterdag 30 december is de avond van de Daarlese Pubquiz  teams van 4/6 personen kunnen zich hiervoor opgeven om te strijden voor eeuwige roem om de slimste van Daarle en omstreken te worden, de eer wordt verdedigd door de winnaars van de de laatste Pubquiz editie, de familie Bosch. Koop je tickets (1 per team) via de ticketshop!

 • ma
  01
  jan
  2024
  01:00Evenementenweide Daarle

  Old en Niej Feest gezellig het nieuwe jaar in m.m.v. Satisfexy en DJ

  Poprock coverband Satisfexy komt harder dan een Rolling Stone, is heter dan je girl friend, is frisser dan je underwear en knalt harder dan een wrecking ball.

  Deze jonge enthousiaste coverband weet met haar energieke repertoire schoenzolen te laten smelten, stembanden te laten scheuren en alles (en iedereen) op z’n kop te zetten. Je bent gewaarschuwd!

  Wil je feesten? En durf jij het aan? Dan is Satisfexy de band!

  Alsof oma met naald en draad in de weer is geweest loopt de ene na de andere hit naadloos in elkaar over. Als een grote warme lappendeken word je overladen met absolute meezingers van Tina Turner en Abba, meespringers van Bon Jovi en Liquido en kun je snoeihard scheuren op AC/DC! Satisfexy maakt jouw avond onvergetelijk, met kneiterdikke hits en meezingers.

  Koop nu je kaarten via de ticketshop!